La uaSC confia a aconseguir dues regidories als comicis municipals

El grup ha presentat els 5 primers membres de la llista aquest dissabte 18 d'abril

Un Altre Sant Cugat (uaSC) ha presentat els 5 primers membres de la llista de cara a les eleccions municipals, aquest dissabte 18 d'abril a la plaça dels Quatre Cantons.

Seguint la seva ideologia de "proximitat i transparència" la uaSC ha sortit al carrer per donar a conèixer a la ciutadania el seu programa i objectius de cara als comicis.

Tal com ha explicat l'alcaldable Jaume Massanés, la formació que encapçala, porta quatre anys treballant molt per aconseguir diverses millores a la ciutat. De fet, Massanés ha volgut destacar que "la uaSC és l'únic partit polític sense representació al Ple Municipal que ha aconseguit entrar 5 mocions al Ple".

I és per aquest motiu, que la uaSC confia a obtenir "dues regidories". Durant els últims quatre anys, la formació ha estat present als consells de barri, entre altres trobades relacionades amb el futur de la ciutat.

Els cinc primers membres

La formació santcugatenca ha donat a conèixer el seu programa als Quatre Cantons. FOTO: Lali Puig

La llista de la uaSC està encapçalada per Jaume Massanés. De número 2 hi ha Francesc Xavier Barbany, que representa mira-sol;de número 3 Rosa Cubero, per Valldoreix.

La segueix com a número 4 Ferran de Juan que s'encarrega del centre i Diana Otero a les Planes. Pel que fa al districte de La Floresta s'encarregarà el fundador del partit, Ramon Obach.

 
Comentaris

Destaquem