Laura Borràs: "No podem votar ningú que representi el 155"

La número 2 de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions generals, Laura Borràs, ha visitat Sant Cugat en campanya electoral

La número 2 de la llista de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats per les eleccions espanyoles del 28 d'abril, Laura Borràs, ha visitat aquest dilluns Sant Cugat i ha reivindicat la candidatura com "la gent i la llista del president Puigdemont".

Laura Borràs ha volgut combatre el discurs de la "por" davant la possibilitat d'un "tripartit de dretes" a la Moncloa amb PP, Ciutadans i VOX. "És molt dolent que la gent vagi a votar amb por, mai és una bona aliada. No volem ser el vot de la por".

"Catalunya només ens té a nosaltres"

Segons la candidata de la llista encapçalada per Jordi Sánchez, "un tripartit de dretes no seria tan diferent a un bipartit del 155 amb Pedro Sánchez i Ciutadans". "Això ja ho hem viscut i és el més terrible que ha patit la societat catalana en els últims temps, que és l'aplicació de l'article 155. No podem votar ningú que representi el 155", ha sentenciat.

Laura Borràs ha afirmat que en aquestes eleccions s'ho juguen tot: "A l'altra banda tenim tots els poders de l'estat, partits polítics i l'arquitectura jurídico-institucional i mediàtica contra Catalunya. Catalunya només ens té a nosaltres". Per Borràs, és important presentar-se a les eleccions espanyoles perquè s'ha d'anar "allà on els drets dels catalans estiguin en risc i això està passant a Madrid, el centre de la repressió que patim".

"Hem de ser a Madrid i a Europa per posar en evidència la fallada democràtica de l'Estat espanyol i el judici de la vergonya", ha emfatitzat.

"L'1 d'octubre com a reivindicació de democràcia i dignitat"

Laura Borràs ha estat acompanyada durant la seva visita a Sant Cugat per Carmela Fortuny, alcaldable de Junts per Sant Cugat a les eleccions municipals i actual alcaldessa.

Fortuny ha volgut llançar un "missatge pels santcugatencs i santcugatenques que no obliden l'1 d'octubre, pres com a reivindicació de llibertat, de democràcia i de dignitat".

 
Comentaris

Destaquem