Les 12 candidatures a les eleccions municipals a Sant Cugat

Ja es coneixen tots els noms d'entre els quals sorgirà el nou consistori després de les eleccions del 26 de maig

12 candidatures són les que concorreran a Sant Cugat del Vallès a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Unes candidatures que ja són públiques després que s'hagin publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona aquest dimecres, 24 d'abril.

D'aquesta manera, els santcugatencs i santcugatenques podran votar les candidatures presentades per Junts per Sant Cugat, la CUP-PC, Cs, ERC-MES, Sant Cugat en Comú, PSC, PP, Primàries Sant Cugat, Units per Sant Cugat, Podemos, Proposem per les minories i Vox.

D'aquestes llistes sortiran, el 26 de maig, els 25 regidors que configuraran el nou Ajuntament de Sant Cugat.

Les candidatures:

Junts per Sant Cugat

L'alcaldable és Carmela Fortuny, actual alcaldessa de la ciutat, i l'acompanyen, en les primeres posicions Josep Lluís Lliberia (excoordinador de l'ANC), Cristina Paraira (actual tinenta d'alcalde de Presidència, Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana) i el periodista Josep Maria Vallès. A la llista, altres noms com Eloi Rovira, Montse Moral, Marc Ledesma, o la flautista Patricia de No. Tanca la llista l'exalcalde de Sant Cugat Lluís Recoder.

Candidatura d'Unitat Popular – Alternativa Municipalista (CUP-AMUNT)

L'alcaldable és Núria Gibert, actual portaveu de la CUP-PC a l'Ajuntament de Sant Cugat, i la segueixen a la llista Lourdes Llorente (també regidora), Marco Simarro i Joan Rosés. A la llista, que ja es va presentar oficialment, hi figuren noms com Aina Serra o Jordi López, i tanquen la llista els exregidors Ramon Piqué, Guim pros i Ignasi Bea.

Ciutadans – Partido de la ciutadania (Cs)

Com a alcaldable de la formació repeteix Aldo Ciprian, i el segueixen a la llista els també regidors Munia Fernández-Jordán i Sergio Blázquez. També a la llista hi figuren Roberto Torrecilla o Ana María Cano (actual vocal a l'EMD de Valldoreix).

Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d'Esquerres – Acord Municipal (ERC-MES-AM)

Encapçala la candidatura Mireia Ingla, i la segueixen en posicions Francesc Duch, Esther Madrona, Alba Gordó i l'exregidor de CiU Francesc Carol. A la llista, altres noms com Gemma Aristoy (expresidenta de Castellers) o Èric Gómez (actual regidor), i tanca la llista el pres polític santcugatenc Raül Romeva.

Sant Cugat en Comú – En Comú Guanyem (SCeC-ECG)

Ramon Gutiérrez, actual portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament, opta a l'alcaldia per la candidatura. En les primeres posicions, configuren la llista Aina Balada, Andreu Sierro, Conxa Martínez i Esteban Martínez. Noms com els dels exregidors Jordi Casas o Assun Reyes i l'actual regidora Roser Casamitjana, tanquen la llista.

Partit dels Socialistes de Catalunya – Millor per Sant Cugat – Candidatura (PSC-MpSC-CP)

Pere Soler, actual regidor del PSC a l'Ajuntament de Sant Cugat opta a l'alcaldia pel partit dels socialistes. El segueixen a la llista Elena Vila, Jose María Gallardo i Maria Pilar Gorina. Entre els noms de la candidatura, hi ha Francisco López, de la Plataforma dels pensionistes, o Susana Casta, exvocal de Ciutadans a Valldoreix.

Partit Popular (PP)

L'actual regidor del Partit Popular a l'Ajuntament, Alvaro Benejam, encapçala la llista dels populars a les eleccions municipals per primera vegada, en les últimes va ser el número 2. El segueixen l'exregidor Alfredo Bergua, Patricia Maria Rubio, Cesar Calzada i Maria Isabel Anton. A la llista hi figuren noms com el de Xavier Tizón (exregidor de CiU) i Jorge Carreras (expresident del partit i exregidor), qui tanca la llista.

Sant Cugat per la Independència – Primàries Catalunya

La llista l'encapçala l'exregidor de CiU Joan Recasens, i el segueixen en posicions Clara Forn, David W. Sempere i Margarita Codina. Entre els noms que completen la llista, hi figuren Pilar Garcia, Jordi Manchón i Esther Garcia, entre altres.

Units per Sant Cugat

Carles Toda encapçala la llista d'Units per Sant Cugat per a les eleccions municipals, i el segueixen l'actual regidor no adscrit Xavier Cortés ( expresident d'Unió i exregidor de CiU), Remei Gómez, Marta Ortega i Antoni Almeda en les primeres posicions.

Podemos

Podemos concorre a les eleccions municipals a Sant Cugat amb una llista encapçalada per Gabriel Vicent Jover. Les quatre posicions següents les ocupen Cecilia Marisa Kuguel, Julio Carmona, Mercedes Bustamante i Mario Andres de la Mano.

Proposem per les minories

La llista la lidera l'actual regidor no adscrit Dimitri Defranc, i en les primeres posicions de la candidatura hi figuren Jordi Company, Souad Karmoun, Maria del Carmen Domínguez i Rosa Josefina Ceballos.

VOX

Nerea Andrés encapçala la llista de VOX a les eleccions santcugatenques. La segueixen Marcos Rodríguez, Ángel García, Jaume Subirana i Sonia Borrell en les primeres posicions de la candidatura.

Les llistes completes es poden consultar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem