Les respostes dels partits a l'enquesta de Sant Cugat Comerç

L'Associació de comerciants va proposar una enquesta sobre aspectes del comerç local als partits amb representació, els mateixos que van participar en el debat electoral, dels quals van respondre 8

Sant Cugat Comerç ha realitzat una enquesta amb 11 preguntes referents a aspectes del comerç local, i l'ha fet arribar als partits amb representació (9), que es presenten a les eleccions municipals, dels quals han respost 8: Cs, ERC-MES, Junts per Sant Cugat, PSC, PP, Sant Cugat en Comú, Primàries i Units per Sant Cugat. La CUP, però, no va respondre a l'enquesta.

Algunes de les preguntes 

La seva candidatura té previst mantenir la Regidoria de Comerç i dotar-la amb pressupost i personal suficient ( En la legislatura anterior es va perdre la figura del Cap de comerç i no ha estat substituïda), com per poder aplicar polítiques a favor del comerç local? Per què?

Resposta

Resposta

 

En els propers pressupostos, augmentaran, mantindran o disminuiran la partida destinada a la Regidoria de Comerç? Per què?

Resposta

Resposta

L’actual assignació a les entitats locals de comerç és de 50.000 €, en canvi fa 8 anys era de 65.000€, el que representa un descens de quasi un 23 %, tot i l’augment dels ingressos de l’Ajuntament. Atès la situació critica del comerç, vostès recuperaran aquesta assignació?

Resposta

Resposta

La implantació de l’Àrea verda a la ciutat ha provocat un descens d’aproximadament un 15% en el pas de persones per tot l’Eix comercial, i com efecte colateral, els comerços han vist reduïda la seva facturació i conseqüentment la seva viabilitat. Estan disposats a entomar aquest tema per estudiar la manera de reduir aquest impacte negatiu en el sector comercial de la ciutat? Quina solució aporten?

Resposta

Resposta

Estaria disposada la seva formació a ampliar la tarifa plis-plas a 30 minuts? Els comerços del centre estan molt allunyats de les àrees verdes i blaves i amb els 15 minuts actuals els clients del comerç no tenen temps suficient d’arribar els comerços de l’Eix Comercial.

Resposta

Resposta

Després d’uns anys on no s’han aplicat polítiques de promoció del comerç local i no està clara la estratègia a seguir en els propers anys en aquest sector, ¿creuen necessari que experts de l’àmbit del comerç, estudiïn i redactin un pla estratègic que defineixi el full de ruta que ha de seguir Sant Cugat, per tal de comptar amb un comerç de qualitat, suficient per abastir a la seva població i amb un mix comercial adequat?

Resposta

Resposta

 

Quina és la postura del seu partit, en relació al projecte de centre comercial de Cerdanyola?

Resposta

Resposta

 

Podeu veure l'enquesta amb totes les preguntes i respostes, ves al web de Sant Cugat Comerç.

 
Comentaris

Destaquem