Llencen pintura a casa d'un treballador de l'EMD de Valldoreix

El govern de l'EMD ha condemnat l'agressió i ha decidit no dir més noms propis de treballadors al ple perquè no rebin escarni públic

El govern de l'EMD de Valldoreix ha condemnat l’agressió patida per un dels tècnics de l'administració, que va ser víctima del llançament de pintura a la façana del seu domicili. Ha estat durant el la Junta de Veïns ordinària de novembre.

Els fets van ser responsabilitat d'un grup de veïns que estaven descontents amb la feina del treballador, segons ha explicat el president de l'EMD, Josep Puig. Per a evitar que aquesta situació es repeteixi, el govern de Valldoreix ha decidit no dir més noms i cognoms de cap càrrec durant el la Junta de Veïns mensual, "per a evitar que rebin escarni públic".

Puig ha estat qui ha llegit el manifest: "Vivim en un estat de dret i, per tant, no podem permetre que ningú es prengui la justícia per la seva mà". Puig ha deixat clar que respecten la llibertat d'expressió, però amb "respecte": "Com a administració pública és evident que estem sotmesos a l’escrutini i la crítica ciutadana, però sempre des del respecte".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem