Lluc Cahís deixa la vocalia de Valldoreix i s'acomiada de la Junta de Veïns

El portaveu d'ERC-MES deixa la política institucional i es dedicarà a la sociologia

Lluc Cahís s'ha acomiadat dels seus companys i del veïnat de Valldoreix en la Junta de Veïns del març. Deixarà de representar a ERC-MES com a vocal de la vila. Ha explicat que els motius són la incompatibilitat amb la seva feina com a sociòleg i el "desencantament" amb la política institucional. "La política m'apassiona", ha assegurat Cahís en el seu comiat, afegint: "A la política institucional també hi he vist la cara més amarga i enverinada". Després d'agrair la relació amb els companys de la resta de partits, l'exvocal s'ha acomiadat definitivament: "Ha estat un plaer i un honor ser vocal del meu poble. Ens veurem als carrers, sense lluita col·lectiva no hi ha futur. Des dels moviments socials seguirem sempre lluitant".

José Miguel Garcia, portaveu de Ciutadans, ha confessat que, "malgrat les discrepàncies polítiques, ha estat agradable discutir amb algú tan jove".

Per part del PSC, Susanna Casta no ha pogut articular paraula de l'emoció i s'ha conformat amb una abraçada.

Captura de pantalla 2022 03 17 a las 20.43.41

Lluc Cahís i Jaume Sanmartí s'abracen.

 

Susana Herrada, en nom del govern de Junts, ha assumit que la relació no ha estat tan propera en tractar-se de l'oposició i en tenir idees tan diferents a l'hora de lluitar pel canvi, però ha admès que "tot i no entendre per què et poses davant la Brimo, entenc que aquesta societat no milloraria si no fos per gent com tu".

Ferran Margineda, portaveu de la CUP, ha rebutjat el comiat trist i ha aclarit que se seguirant veient amb Cahís "davant la Brimo" i que els seus partits són "germans": "La lluita continua. Endavant", li ha assegurat.

Pel que fa al seu company de partit, Jaume Sanmartí, ha llegit un text de comiat en què agraïa la feina conjunta i l'animava a "continuar volant".

Captura de pantalla 2022 03 17 a las 19.53.55

Els membres de la Junta de Veïns aplaudeixen a Lluc Cahís.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem