Lourdes Llorente, tercera alcaldessa accidental de Sant Cugat

La tinenta d’alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació és la tercera dels 4 alcaldes accidentals de la ciutat a l'agost

Sant Cugat continua el període d'alcaldes accidentals, i agafa el relleu aquest 17 d'agost, Lourdes Llorente. La tinenta d’alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació serà la tercera dels 4 alcaldes o alcaldesses accidentals que ocuparan el càrrec aquest mes d'agost del 2020, ja que el 31 d'agost torna de vacances l'alcaldessa, Mireia Ingla.

Lourdes Llorente és l'actual tinent d'alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació i és també relativament nova en la política municipal. Va entrar a l'Ajuntament com a regidora de la CUP-PC a mitjans del passat mandat - l'any 2017 -, substituint a Ramon Piqué, que va deixar el càrrec per motius personals. En les eleccions del 2019, Llorente ha estat la número 2 de la llista de la CUP i en l'àmbit professional té una llarga trajectòria com a advocada. D'altra banda és una persona molt vinculada a l'esport santcugatenc i, de fet, va presidir la Coordinadora d'Entitats Esportives i el Club de Karate de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem