El PPC proposa abaixar el rebut de la llum i millorar la seguretat a Sant Cugat

El PPC ha avançat algunes de les propostes que presentarà a la reunió d'aquesta tarda

Garantir la seguretat ciutadana i rebaixar el rebut de la llum en un 20% són algunes de les propostes que ha fet publiques el PPC aquest divendres, 15 d'octubre, en una reunió que s'ha celebrat a la Casa de Cultura de Sant Cugat. 

Manu Reyes, president del PP de Barcelona, ha volgut compartir algunes de les propostes que el seu partit posarà sobre la taula aquesta tarda, una d'elles i en l'àmbit social, té a veure amb la problemàtica de l'augment del rebut de la llum. Una qüestió que Reyes té clar com s'ha d'afrontar, "El PPC vol rebaixar aquest rebut un 20%, també vol rebaixar l'IVA al 10% i suprimir l'impost a la generació de l'energia", ens ha avançat. El president del PP de Barcelona també considera important debatre sobre la inseguretat ciutadana i els botellons, que ha qualificat d'"indiscriminats", tant a Barcelona com a la seva àrea metropolitana. "Volem dotar als mossos d'esquadra de més recursos per atendre les demandes de molts municipis", ja que com ha comentat, considera que molts ajuntaments no ho estan fent. "Ada Colau prefereix mirar cap a un altre costat".

Tant Reyes com Álvaro Benejam, líder del partit de Sant Cugat, han coincidit en què un dels principals objectius del partit és obtenir bons resultats en les eleccions municipals de 2023 i per això estan armant una candidatura i un programa d'acció de govern que pretén resoldre alguns dels problemes de Sant Cugat. Així i tot, Benejam encara no ha decidit si es presentarà com a candidat per encapçalar les llistes del partit a la ciutat. El que si ha fet és mostrar-se crític amb la gestió del govern de la ciutat "el tripartit d'ERC, CUP i PSC ho estan fent especialment malament, fins i tot han fet bo al govern de convergència", ha afirmat. 

La reunió s'ha dividit en dues sessions: la primera, a les 18 h amb la junta comarcal, per elaborar estratègies conjuntament amb altres municipis del Vallès Occidental, i la segona, a les 19:15 h amb la junta local, per abordar temes estrictes de la ciutat, entre els quals destaca la derrogació dels concerts econòmics que afecta a l'escola diferenciada.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem