Mapa de les eleccions espanyoles: així ha votat cada col·legi electoral de Sant Cugat

El PSC s'ha imposat en quasi tots els col·legis electorals santcugatencs, a Mira-sol i a Les Planes, Sumar ha guanyat força a La Floresta i Junts ha sigut l'opció més escollida a Valldoreix

El PSC va estar el partit més votat a les eleccions del 23J a Sant Cugat, amb el suport de 11.993 santcugatencs. Aquests bons resultats dels socialistes han quedat reflectits en els vots de cada col·legi electoral, i és que el PSC va sortir vencedor en 20 centres dels 23 que van votar els santcugatencs, segons dades del Geoportal de l'Ajuntament.

La segona força més votada de les eleccions va ser el PP, el qual va rebre 8.345 vots dels santcugatencs. Els populars, a més, van poder imposar-se en 3 col·legis electorals de Sant Cugat: a l'Arxiu Nacional de Catalunya, a l'Escola Pi d'En Xandri i a l'Institut Arnau Cadell.

Els resultats per barris

En el cas de Valldoreix, la força més votada va ser Junts, amb un total de 839 vots. El podi valldoreixenc el van tancar el PSC, amb 822 vots, i el PP, amb 809. No obstant això, cadascun dels 3 partits va guanyar en un dels col·legis electorals de Valldoreix, ja que els juntaires es van imposar en el Casal Cultural, els socialistes en l'EMD de Valldoreix i els populars en l'Escola Jaume Ferran i Clua.

D'altra banda, lideratge dels socialistes a Mira-sol, i és que el PSC va sumar 1.065 vots dels veïns del barri santcugatenc, superant els 968 vots que va rebre el PP. Junts, amb 745 vots, va ser la 3a força votada. Tot i això, repartiment de victòries en els col·legis electorals, i és que mentre els socialistes s'imposaven en el Casal de Cultura, els populars ho feien a l'Escola de Catalunya, amb un vot més que els seus rivals.

Pel que fa a La Floresta, Sumar ha estat el partit revelació d'aquestes eleccions, i és que ha estat la força més votada, amb 556 vots, seguida del PSC (513 vots) i per ERC (380 vots). En el cas dels col·legis electorals, Sumar s'imposava al Pavelló de La Floresta i al Casino de La Floresta, mentre que el PSC ho feia en el Centre Sociosanitari.

Finalment, el PSC vencia a Les Planes, en l'únic col·legi electoral habilitat en el barri santcugatenc (al Casal de Les Planes), amb 186 vots. Per darrere els socialistes, Les Planes va votar a Sumar (140 vots) i al PP (65 vots).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem