Marta Canas, única candidata a presidir Junts per Sant Cugat

La candidata va ser presidenta de la junta local de la Joventut Nacionalista de Catalunya i membre de l'executiva nacional

Marta Canas encapçala l'única candidatura que s'ha presentat al procés d'elecció de la nova executiva local de Junts per Sant Cugat. Així Canas és l'única candidata a presidir l'agrupació local del partit i prendre el relleu a Albert Mendoza, que va deixar el càrrec per motius personals. Les votacions es realitzaran del dia 30 d'octubre a les 10 h fins al 31 d'octubre a les 13 h.

Més info: Mendoza dimiteix de president de Junts per Sant Cugat

Amb això, Canas explica que des de jove ha tingut "inquietud política" i que afronta amb "il·lusió" el nou repte, amb un "equip molt equilibrat". A més, la candidata ha assenyalat que després d'aconseguir "recuperar l'alcaldia", l'objectiu de Junts per Sant Cugat és lluitar per la majoria absoluta: "Hem de reforçar-nos com a partit, tenir presència a Sant Cugat i ser present en el màxim d'àmbits de la ciutat. El nostre pròxim objectiu és aconseguir més afiliats i aconseguir la majoria absoluta".

Canas és exmembre del Grup Mediterrània i de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat, a més és treballadora dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Cugat. Va ser presidenta de la junta local de la Joventut Nacionalista de Catalunya i membre de l'executiva nacional. Àngel Segura, Cristina Paraira, Joan Cortadellas, Olga Mas, Adrian Van Der Hoeven, Maria Franquesa, Simon Franchs i Maria José Mata formen part del seu equip.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem