Marta Salvador, presidenciable del PP a l'EMD de Valldoreix per "aportar aire fresc"

Marta Salvador pren el relleu de Josep Maria Canals, qui fou presidenciable pel PP a l'EMD en les eleccions del 2015

El PP de Sant Cugat ha donat a conèixer la seva presidenciable a l'EMD de Valldoreix de cara a les eleccions municipals del 26 de maig: Marta Salvador, que pren el relleu de Josep Maria Canals, presidenciable dels populars en les eleccions municipals del 2015.

En aquest sentit, Álvaro Benejam, regidor del partit a l'Ajuntament ha destacat que Salvador "té una tradició personal i familiar en el partit", assenyalant també que "és una gran candidata". Per la seva banda, la presidenciable ha explicat que es presenta perquè "hi ha moments en els quals s'ha d'assumir responsabilitats". "Hi ha moments en els quals s'ha de fer el que s'ha de fer, i passar de ser espectador a ser actor", ha afegit.

Pel que fa a les propostes per Valldoreix, Salvador ha explicat que "tenim molts problemes de seguretat", afirmant que aquesta serà una de les "prioritats del PP, millorant la vigilància amb drons, càmeres, il·luminació, etc". La presidenciable també ha destacat que un altre dels pals de paller de la seva candidatura seran les zones verdes: "Tenim una extensió de zona verda molt gran que no estem gaudint perquè no estan en bon estat", ha afirmat en aquest sentit.

Salvador ha parlat apuntat també que cal "potenciar el comerç local, dotant-lo d'infraestructures", així com "potenciar que els joves puguin obrir comerços". La presidenciable també ha explicat que pot aportar "oxigen i aire fresc a la política valldoreixenca".

De cara als comicis, Álvaro Benejam ha assenyalat que "el desig és poder aconseguir representació".

 

 
Comentaris

Destaquem