Iceta vol ajudar en el manteniment i investigació del Monestir de Sant Cugat

El ministre de Cultura i Esports ha visitat Sant Cugat per donar suport a la candidatura socialista de Pere Soler

El ministre socialista de Cultura i Esports, Miquel Iceta, s'ha traslladat fins a Sant Cugat aquest dimecres, 24 de maig, per donar suport a la candidatura de l'alcaldable Pere Soler i escoltar les seves demandes de millores en infraestructures culturals i esportives de la ciutat.

En la seva visita, Iceta ha visitat el Celler Cooperatiu per conèixer el projecte de tancament que té Soler; la galeria Canals, que celebra 50 anys, on ha parlat amb el seu director; i el Monestir, sobre el que ha anunciat que "estudiarem quines possibilitats hi ha perquè l'Estat es comprometi amb el seu manteniment i amb la investigació d'un tresor com aquest".

Preguntat sobre les inversions de l'Estat a Sant Cugat, el ministre ha declarat que "només fem una inversió cada any, al Centre d'Alt Rendiment Esportiu, perquè la majoria de competències d'equipaments esportius i culturals estan traslladades les comunitats autònomes".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem