Mireia Ferrer, nova cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC)

Mireia Ferrer substitueix en el càrrec a Marc Ledesma, que ara és coordinador local de Junts per Sant Cugat

La secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) té nova cap, Mireia Ferrer, que va ser escollida per unanimitat, amb el 100% dels vots de la militància de l'agrupació. Així mateix, el col·lectiu també ha ratificat la proposta de la nova Cap Local de creació d’un Comitè Executiu Local per unanimitat. El Comitè l’integrarà Josep Arcas com a Responsable d’Organització i Àngel Segura com a Responsable de Comunicació conjuntament amb Mireia Ferrer. "Amb la nova executiva ens posem a treballar per a la fita del 2023, al costat del partit, per fer sentir la veu jove a la ciutat. Per seguir construint un Sant Cugat pròsper, ambiciós i capdavanter”, diu Ferrer en un comunicat de la JNC.

Ferrer ha explicat els objectius de la nova executiva al TOT Sant Cugat: "Ara ha passat el 14-F, i l'objectiu és clarament fer suport a Junts per Sant Cugat amb tot allò que necessiti de cara a les eleccions municipals del 2023". En aquest sentit, la nova cap local de la JNC ha apuntat que "la idea és poder anar organitzant debats amb joves, per tal de fer visible el partit i fer-ne difusió".

Cal destacar que Ferrer substitueix en el càrrec a Marc Ledesma, que fa unes setmanes va ser escollit com a coordinador local de Junts per Sant Cugat.

Més info: Marc Ledesma, escollit Coordinador de Junts per Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem