Mireia Ingla, present en la llista d'ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya

L'alcaldessa de Sant Cugat ocupa el número 83 de la llista, una llista on també es troba Oriol Cisteró, president de la secció local d'Esquerra Republicana

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ocuparà el número 83 de la llista d'Esquerra Republicana a les eleccions al Parlament de Catalunya, després que el Consell Nacional d'Esquerra Republicana ho fes públic el dissabte 12 de desembre. Amb això, Ingla tancarà la llista de la circumscripció de Barcelona conjuntament amb el Conseller Josep Bargalló i la Secretària General Marta Rovira.

Així ha expressat la seva alegria Mireia Ingla, en un comunicat d'ERC: "És un orgull poder tancar la llista de Barcelona amb el Conseller Bargalló i la Secretària General a l'exili, Marta Rovira. Això reforça la tasca que estem desenvolupant a Sant Cugat al capdavant de l'Ajuntament de la ciutat".

La llista, encapçalada per Pere Aragonès a la circumscripció de Barcelona, també comptarà amb la presència d'Oriol Cisteró, en el número 53. D'aquesta manera, el president de la secció local d'Esquerra Republicana constarà a la llista com a representant de la comarca del Vallès Occidental.

Amb tot, el partit català ja ha posat nom a tots els seus representants a les llistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya del diumenge 14 de febrer del 2021, unes eleccions on ERC arriba amb l'objectiu de "reforçar la línia social del Govern en un moment tan delicat per l'impacte de la pandèmia de la COVID-19" tal com han assenyalat en el seu comunicat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem