Mireia Ingla serà la candidata d'ERC a l'alcaldia en les municipals de 2019

Ho ha decidit l'assemblea de la secció local de la formació aquest 4 de maig

Mireia Ingla serà la candidata a l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès a les pròximes eleccions municipals del 2019. Així ho ha decidit l'assemblea de la secció local d'Esquerra Republicana aquest divendres, 4 de maig, amb 39 vots a favor i 14 en blanc (73,58% i 26,4%), d'un total de 53 vots escrutats.

La precandidatura de l'actual portaveu del grup municipal ha estat l'única en presentar-se al procés de primàries, i aquest serà el tercer cop que Ingla opta a l'alcaldia de la ciutat.

En el seu discurs de presentació, Ingla ha apuntat que "aquest 2019 la ciutat mereix un govern d'esquerres on ERC en sigui el pal de paller. És hora de demostrar que som l'alternativa de govern, perquè volem governar d'una altra manera, amb honestedat i transparència preservant els recursos públics de la corrupció i el malbaratament".

"Som un Ajuntament amb recursos suficients per fer polítiques socials per combatre les grans desigualtats que patim", ha reivindicat Ingla, remarcant aspectes com l'habitatge. De la mateixa manera, ha reivindicat "una alcaldia que estigui 100% centrada en Sant Cugat i els seus interessos". En aquest sentit, ha apuntat que "l'alcaldessa està desapareguda i la política local ha de ser tot el contrari: ser-hi sempre, escoltar i ajudar. La política, els republicans, la fem amb les persones i per a les persones".

De cara a les municipals, Ingla s'ha posat com a objectiu elaborar una llista que en què la ciutadania santcugatenca es pugui veure reflectida. "Recordem el que sovint diu Oriol Junqueras: ens hem d'assemblar a la societat que volem representar". És per això que aposta per "obrir la redacció del programa electoral a ciutadania i entitats".

Mireia Ingla és advocada de professió i especialitzada en mediació dret a l'habitatge. Originària de la Seu d'Urgell, resideix a Sant Cugat des de ja fa més de 20 anys. Casada i amb tres fills, ha estat presidenta la secció local d'ERC i cap de llista en les eleccions de 2011 i 2015. Compagina la seva tasca al grup municipal, d'on és portaveu, amb la col·laboració amb Càritas.

 
Comentaris

Destaquem