El missatge de la parella de Romeva quan es compleixen cinc mesos del seu empresonament

El Tribunal Suprem manté en presó preventiva a Raül Romeva des del 23 de març

El santcugatenc Raül Romeva, qui va ser conseller d'Afers Exteriors amb el govern de Carles Puigdemont, està empresonat des del passat 23 de març investigat per un presumpte delicte de rebel·lió. Aquesta setmana s'han complert cinc mesos d'aquest empresonament i la seva parella, la santcugatenca Diana Riba, ha escrit un missatge a les xarxes socials per continuar denunciant aquesta situació.

 

"Passen els dies, i les setmanes i els mesos... i cada hora que passen empresonats la situació és més greu, i cada dia que passa la democràcia s’enfonsa una mica més, però cada mes que passa tenim més força per lluitar per la nostra llibertat!", ha publicat Riba a través de Twitter.

 

Des del col·lectiu santcugatenc que dona suport a Raül Romeva, Free Romeva, també han mostrat la seva solidaritat i han criticat l'estat espanyol per l'empresonament dels líders sobiranistes. "Avui fa 5 mesos de la segona entrada a presó! La vergonya d’un Estat que manté presos polítics", ha denunciat a través de les xarxes socials.

 

I és que Romeva ja va estar empresonat entre el 2 de novembre i el 4 de desembre a la presó madrilenya d'Estremera. El 23 de març, el Tribunal Suprem el va tornar a enviar a la presó de forma provisional a Estremera i, des del 4 de juliol, està tancat a la presó catalana de Lledoners.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem