L'estat mobilitza 200.000 milions per fer front a la crisi econòmica del coronavirus

El president del govern espanyol ha presentat el pla de xoc de mesures econòmiques per fer front a la crisi econòmica provocada pel coronavirus

Es mobilitzaran 200.000 milions d'euros per fer front a la crisi econòmica a l'Estat espanyol provocada pel coronavirus. Així ho ha anunciat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, la tarda d'aquest dimarts, 17 de març. Sánchez ha presentat així un seguit de mesures econòmiques destinades a "aturar la caiguda de la producció i dels llocs de treball", "doblegar la corba de caiguda" econòmica, i propiciar la recuperació econòmica "quan l'alarma sanitària quedi enrere".

Així es mobilitzaran 200.000 milions d'euros, 117.000 dels quals són diners públics, i la resta procedents de la mobilització de recursos privats. "Un esforç enorme, decidit, que respon a la magnitud del desafiament al qual ens enfrontem", ha dit Sánchez, amb l'objectiu que "ningú quedi enrere".

Les mesures adoptades es distribueixen en quatre blocs: Mesures de suport a les famílies en situació de vulnerabilitat; Mesures de protecció dels llocs de treball; Mesures per garantir el flux de crèdit empresarial; i Mesures per donar suport a la investigació científica i mèdica.

Consulteu les principals mesures adoptades:

Més info: Les mesures econòmiques que adoptarà l'estat per combatre el coronavirus

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem