Moció institucional per declarar problema de salut pública l'abús de les xarxes socials

Es tracta d'una iniciativa del PSC que ha rebut el suport de la resta de partits i arribarà al ple amb caràcter de moció institucional

Sant Cugat declararà problema de salut pública l'ús abusiu de les xarxes socials i les plataformes digitals entre els joves. Es tracta d'una proposta del PSC que ha rebut el suport de la resta de grups polítics i que es presentarà al ple municipal d'abril en forma de moció institucional. 

El text insta l'Ajuntament a prendre mesures "urgents" per protegir la salut mental de la població infantil i juvenil, així com impulsar un pacte municipal per fomentar un ús responsable de les xarxes i plataformes digitals. La moció també proposa promoure campanyes d'orientació dirigides a joves, famílies i entitats i la col·laboració amb les autoritats competents per impulsar polítiques de salut públic que protegeixin la salut mental de la infància i la joventut. 

Una segona moció sobre Can Cortés

Els socialistes també portaran al ple una moció que insta el consistori a millorar les condicions de vida al barri de Can Cortés, amb qüestions com el transport públic, la seguretat viària i la gestió forestal del Parc Natural de la Serra de Collserola. 

La formació explica que l'associació de veïns del barri ha engegat un procés de participació ciutadana per identificar les prioritats més urgents, que inclouen millores en el servei de neteja, la reparació de voreres, l'increment de presència policial i la millora de la connectivitat mòbil i els serveis bàsics com l'aigua i la llum.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem