La municipalització de la grua i el camí escolar de La Floresta, en el ple de juliol

En aquest ple es presentarà el nou regidor, Oriol Sánchez, després que Núria Gibert celebrés la seva darrera sessió plenària durant el juny

Sant Cugat acollirà el seu darrer ple municipal abans de les vacances d'estiu, el dilluns 18 de juliol, una sessió que serà presencial i se celebrarà en la Sala de Plens. Durant aquesta sessió, es proposarà municipalitzar el servei de grua de Sant Cugat i es portarà a aprovació definitiva la creació d'un camí escolar a La Floresta, entre el Pont del Diari i l'escola la Floresta.

El servei de retirada de vehicles es troba sense un contracte en vigor des del 2016 i és per això, que el Ple Municipal buscarà municipalitzar-lo. L'objectiu és que sigui Promusa l'empresa encarregada de la retirada, alhora que gestioni també el dipòsit municipal.

D'altra banda, durant la sessió plenària, es portarà a aprovació definitiva la creació d'un camí escolar a La Floresta, entre el Pont del Diari i l'escola la Floresta. La previsió és poder iniciar les obres durant el primer semestre del 2023, amb una durada prevista de 8 mesos.

Pel que fa a les mocions, el grup de Ciutadans Sant Cugat presentarà una per a la implantació d'una oficina d'atenció a les persones amb discapacitat. D'altra banda, Junts x Sant Cugat, ERC-MES i CUP Sant Cugat presentaran una moció d'adhesió a la moció de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació Catalana de Municipis (FCM) en defensa dels Jutjats de Pau.

Finalment, durant el ple municipal de juliol es presentarà el nou regidor Oriol Sánchez (CUP Sant Cugat), el qual substituirà a Núria Gibert (CUP Sant Cugat), la qual es va acomiadar en el darrer ple de juny. Sánchez assumirà les regidories de Joventut i Participació, fins aleshores en mans de Marco Simarro (CUP Sant Cugat), el qual substituirà a Gibert en la tinència d'alcaldia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem