La tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert (CUP), deixa el càrrec

La portaveu de la CUP Sant Cugat i actual tinent alcalde de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància deixarà el càrrec un cop aprovat en el pròxim ple municipal de juny

Núria Gibert, tinent alcalde de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància i portaveu de la CUP Sant Cugat, deixarà el seu càrrec com a regidora de l'Ajuntament de Sant Cugat, un cop s'aprovi la seva renúncia en el pròxim ple municipal de juny, que se celebrarà el dilluns 20 de juny, segons explica l'Ajuntament en un comunicat. Gibert va comunicar a l'alcaldessa, Mireia Ingla, i al primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, la seva renúncia com a regidora de l'Ajuntament el passat 19 d'abril. Gibert ha explicat en roda de premsa que la seva renúncia es correspon només a una decisió política i que és una dinàmica habitual de la CUP. " Volem fer entendre la participació política de compromís, des d'una perspectiva no professional, sinó de compromís de militància". En la roda de premsa, però els cupaires no han volgut donar a conèixer encara qui serà el regidor que entrarà al plenari municipal, tot i que qui substituirà a Gibert dins de govern serà el fins ara regidor de Participació, Joventut i Barris, Marco Simarro.

Més info: Marco Simarro (CUP) substituirà a Gibert a la tinència d'alcaldia de Drets Socials


Amb això, Gibert, regidora portaveu de la CUP Sant Cugat d'ençà del 2015, retornarà l'acta de regidora en el ple ordinari de juny. Actualment, és segona tinenta d'alcaldia de l'equip de govern format per ERC Sant CugatPSC Sant Cugat i CUP Sant Cugat, amb la cartera de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància. La formació política ha convocat una roda de premsa per explicar els canvis organitzatius previstos dels regidors, aquest dilluns 23 de maig a les 11 hores davant de l'ajuntament.

L'alcaldessa, Mireia Ingla (ERC), ha agraït per tuiter la feina feta per Gibert. 

 

El primer tinent d'alcaldia, Pere Soler (PSC), també ha donat les gràcies a Gibert. 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem