L'OMET assumirà una gestió directa de l'esport santcugatenc

Amb el fi de la prestació dels serveis en matèria esportiva de l'OMET al febrer, l'Ajuntament ha legalitzat el seu contracte

L'Ajuntament de Sant Cugat ha adequat a la legalitat el servei de prestació de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom, que va finalitzar al febrer, després d'aprovar-se en el ple municipal, el dilluns 20 de juny. Així doncs, i amb l'objectiu de regular el servei que ofereix l'OMET, l'empresa assumirà una gestió directa de l'esport santcugatenc, gràcies als vots a favor d'ERC Sant Cugat, PSC Sant Cugat, Ciutadans Sant Cugat i CUP Sant Cugat; l'abstenció de la regidora no adscrita Munia Fernández-Jordán i el vot en contra de Junts per Sant Cugat.

Amb això, amb aquest canvi, l'OMET gestionarà l'esport escolar, l'activitat física i esportiva adreçada a la població adulta i la gent gran, les activitats de lleure i/o esportives en períodes de vacances escolars i els esdeveniments esportius de caràcter puntual, a més de donar suport a clubs i entitats esportives. "Aprofitant que ha finalitzat el contracte amb l'OMET, fem un canvi de gestió per així millorar les prestacions que fa l'OMET" ha assenyalat el regidor d'Esports, Francesc Carol (ERC Sant Cugat).

D'altra banda, aquesta proposta no ha agradat a Junts per Sant Cugat, en considerar que l'externalització de serveis empetitirà l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, com ha assenyalat el regidor Albert Salarich: "El canvi en la forma de prestació empetitirà l'Àrea d'Esports, portant-la al camí de la irrellevància, ja que s'externalitzarà les relacions amb els clubs, les peticions de pistes, els campus esportius... A més, creiem que falta definir quin serà el seu projecte esportiu".

Finalment, Carol ha defensat aquest canvi de gestió i s'ha mostrat ferm amb el model esportiu de Sant Cugat: "Aquest canvi permetrà un creixement en l'Àrea d'Esports, ja que ens permetrà abraçar altres temes. Aquesta gestió directa ajudarà a una col·laboració més estreta entre l'OMET i la regidoria, i és que tenim clar que volem una ciutat multiesportiva, que potenciï l'esport minoritari, l'esport base, l'esport femení i que aculli competicions rellevants".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem