Oriol Cisteró, reelegit president d'ERC Sant Cugat

La candidatura de Cisteró ha sigut l'única que s'ha presentat, i ha obtingut un 79% dels vots a favor

Oriol Cisteró serà president de la secció local d'ERC quatre anys més. La militància del partit ha avalat la proposta de nova executiva presentada per Cisteró, l'única que s'ha presentat i que s'ha aprovat amb el 79% dels vots a favor. Així, el republicà repeteix al capdavant de la formació, la qual presideix des del 2015. La renovada executiva compta amb persones de l'anterior direcció i incorpora la figura d'una secretària general encapçalada per Alba Gordó

Durant l'assemblea, Cisteró ha posat el focus en les eleccions catalanes i les europees com a primer repte de la nova direcció. El president també ha reivindicat el paper d'ERC al govern municipal com a garant que es defensin polítiques d'esquerres. Tot i això, Cisteró ha reconegut que perdre l'alcaldia en les darreres eleccions municipals va ser "un cop dur". 

Com a línies de treball, el republicà ha marcat com a repte augmentar la militància i els seus espais de relació.

El perfil de Cisteró

Cisteró és enginyer, MBA i fundador de l'empresa de cistelles ecològiques Delhortacasa, a més de la cervesa Almogàver. És representant del consell de Promusa, de la Xarxa d'Espais d'Interès Natural i de la comissió de Torre Negra.

A banda de Cisteró, les persones que repeteixen a l'executiva són Enric Òdena (Finances), Eva Puigjaner (Barris) i Francesc Osan (Política Municipal). S'incorporen a l'equip Ramon Segura (Organització), Àngels Legarreta (Relacions amb la militància), Roger Barranco (Imatge i Comunicació) i Carme Aznárez (Feminismes). 

Balanç dels 6 mesos de govern

El portaveu del grup municipal, Bernat Picornell, ha reivindicat durant la trobada la força d'ERC com a partit de govern. Picornell ha subratllat que gràcies als republicans es garanteix "la irrellevància" de l'extrema dreta en les votacions plenàries. Com a portaveu del grup, Picornell també formarà part de la nova direcció.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem