Oriol Junqueras dona suport a Mireia Ingla perqué Sant Cugat "colideri el país"

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya ha visitat el barri de Monestir-Sant Francesc de Sant Cugat

L'equip d'Esquerra Republicana, encapçalats pel seu president Oriol Junqueras, ha visitat el barri de Monestir-Sant Francesc per donar suport a la candidatura de Mireia Ingla a les eleccions municipals del maig de 2023. Han passejat pel barri, aprofitant per parlar amb els veïns, els comerços, i entitats com el Gilgal Solidari.

"Avui estem a Sant Cugat per donar suport a l'alcaldessa, convençuts que el municipi ha de jugar un paper molt rellevant i coliderar el nostre país", ha declarat Junqueras. "I estem convençuts que qui millor pot encarnar aquesta voluntat de ser una ciutat de referència a Catalunya és Mireia Ingla".

Acompanyat pels regidors d'ERC a Sant Cugat, Junqueras ha valorat els tres anys i mig de govern amb PSC i CUP: "S'estan fent coses molt rellevants en un context dificilíssim, causat per la crisi de la Covid, la crisi econòmica, el conflicte a Ucraïna. Sant Cugat es mereix donar continuïtat a governs que indubtablement estan fent un esforç extraordinari en aquesta situació". Pel que fa al pacte actual, però, no ha volgut anticipar-se a possibles futurs acords: "Esquerra Republicana té voluntat de servei, la prioritat és el conjunt de la societat i la servirem millor si ho podem fer durant molt de temps", ha dit. "Tant de bo siguin molts els que vulguin coincidir amb nosaltres".

Visita d'Esquerra Republicana al Gilgal Solidari. FOTO: Marc Puig (ERC)
 

Visita d'Esquerra Republicana al Gilgal Solidari. FOTO: Marc Puig (ERC)

 

Oriol Junqueras a Ràdio Sant Cugat

A tall d'anècdota, Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana, ha aprofitat per explicar a la premsa que va tenir diversos vincles amb Sant Cugat en el passat: va tenir un programa sobre tecnologia i ciència fa 25 anys a Ràdio Sant Cugat, mitjà impulsat per l'editor del TOT Sant Cugat, Ramon Grau. A més, fa aproximadament 30 anys, va treballar en col·laboració amb l'Arxiu Parroquial de Sant Cebrià de Valldoreix.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem