Oriol Sànchez ja és regidor de la CUP

El nou regidor substitueix a Núria Gibert i ha pres possessió durant el ple de juliol

Oriol Sànchez ja és regidor per la CUP-PC, substituint a Núria Gibert. Sànchez assumirà les regidories de Joventut i Participació i Barris que fins ara eren competència de Marco Simarro. Per la seva banda, Simarro assumeix les competències de Núria Gibert i és ara tinent d'alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància. 

El nou regidor ha pres possessió durant el ple municipal de juliol, l'últim abans de l'estiu. Ha promès lleialtat "en primer i darrer terme al nostre poble", fent referència al jurament que s'ha d'acceptar en entrar a ser regidor, que implica la lleialtat al rei.

Nascut a Vilanova i la Geltrú el 1985, Sànchez viu a Sant Cugat des del 2012. Des de fa 20 anys implicat en diferents moviments socials, juvenils, estudiantils i polítics a nivell local o nacional. A Sant Cugat, entre d’altres, he format part de l’organització del Quinto, la Festa Major Alternativa, l’Assemblea pels Drets Socials, les manifestacions pel Primer de Maig o Cal Temerari. És sociòleg i analista de dades, de vocació i de professió, i milita a la CUP Sant Cugat des del 2013. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem