Oriol Sánchez (CUP) serà el nou regidor de Joventut, Participació i Barris

Oriol Sánchez serà el nou regidor de la CUP Sant Cugat en substitució a Marco Simarro i assumirà les carteres de Joventut (compartida amb la regidora d'ERC Sant Cugat Alba Gordó) i la de Participació i Barris el que queda de mandat. Aquestes àrees estaven fins ara en mans de Marco Simarro que passarà a assumir les responsabilitats de Núria Gibert. Gibert va comunicar que deixava el càrrec de segona tinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat el passat 23 de maig, però la renúncia al càrrec no s'oficialitzarà fins dilluns vinent, al ple municipal. Des de la CUP, defensen la rotació de persones dins la seva estructura per tal de "fer un projecte més coral" tal com ha dit Simarro.

Per la seva part, Sánchez assumirà el càrrec al juliol si la Junta Electoral acaba els tràmits a temps. Militant de la CUP des del 2013, és sociòleg i analista de dades i segons ha declarat "seguirà amb les polítiques que ja s'estan implementant i les que queden per implementar". "Volem acabar d'implementar el Pla de Joventut, promoure la participació ciutadana amb pressupostos participatius, continuar amb el Consell de Joves" ha afegit Sánchez. A més, es compromet a fer una Assemblea Ciutadana abans que s'acabi el mandat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem