Pacificar l'escola Joan Maragall i un espai verd al Mercat Vell, propostes del Nucli Antic

Ja es coneixen els projectes dels Pressupostos Participatius del barri que aniran a votació al desembre

El Consell de Barri del Nucli Antic va presentar dimarts 4 d'octubre les propostes dels Pressupostos Participatius que han tingut més suports. Les més ben rebudes pels veïns han estat la pacificació de l'entorn de l'escola Joan Maragall i la creació d'un nou espai verd a la plaça de Sant Pere. El consell va estar presidit per Pere Soler (PSC), primer tinent d'alcaldia, i va comptar amb la participació d'Oriol Sànchez (CUP), regidor de Participació i Barris.

Aquestes propostes, cada una amb un pressupost aproximat de 50.000 euros, aniran a votació final el desembre de 2022. Per cada barri hi ha una dotació de 216.000 €, raó per la qual en principi s'acceptaran només quatre propostes. També existeix l'opció de fusionar-ne dues que s'assemblin o de destinar menys fonts a una i incorporar-ne una cinquena.

A més, també passen a la votació final propostes com un Bicibus, Marxa nòrdica per a la gent gran, xerrades sobre llenguatge inclusiu, pàrquings per a bicicletes, vàters públics, instal·lació de nous bancs, un nou Pipicà, millora d'enllumenat a diversos punts i diversos arranjaments de la via pública.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem