El PACMA es presentarà per primera vegada a les eleccions municipals de Sant Cugat

Dimitri Defranc, exregidor de la CUP-Proces Constituent, serà el candidat del PACMA a Sant Cugat

El PACMA es presentarà a les eleccions municipals de Sant Cugat de 2023. Serà la primera vegada que el partit animalista participi en els comicis locals i ho farà amb Dimitri Defranc com a candidat. Biòleg de professió, Defranc va ser regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat entre 2015 i 2019, primer dins de la CUP-Procés Constituent i, després d'abandonar el partit per desavinences, com regidor no adscrit. Defranc va encapçalar també una llista animalista el 2019 Proposem que va treure 250 vots.

El PACMA lluita especialment per millorar les condicions i el tracte dels animals. Recentment, han modificat el seu nom (Partit Animalista contra el Maltracte Animal) per Partit Animalista i amb el Medi Ambient amb l'objectiu de convertir-se en el partit verd. A les últimes eleccions generals, el PACMA va rebre 715 vots a Sant Cugat, l'1,39% del total.

Les prioritats de PACMA

“Hem de començar a treballar des de les institucions per les persones que estan patint la crisi financera, energètica i social, sense oblidar als éssers vius i el fet que ens quedem sense temps per a frenar l'escalfament global”, ha destacat Dimitri Defranc a través d'un comunicat. Com a prioritats, es marca la voluntat d'abordar "els principals problemes de la ciutat, com l'habitatge inassequible, el benestar animal i el medi ambient, que han estat desatesos per les administracions anteriors".

A banda de la seva experiència en política, Defranc té un màster en Comunicació Científica i Història de la Ciència i ha estat activistes en diferents moviments ambientals i socials. A les eleccions municipals de 2019 es va presentar amb Proposem, un partit animalista que ell mateix va fundar, sense obtenir representació. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem