Els partits més votats a Mira-sol, Valldoreix, La Floresta i Les Planes

Junts per Catalunya ha guanyat a Mira-sol i Valldoreix; mentre que PSC i ERC ho han fet a Les Planes i La Floresta

Junts per Catalunya va ser el partit més votat entre els veïns de Mira-sol i Valldoreix en les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. A Les Planes va guanyar el PSC i a La Floresta, Esquerra Republicana.

Més info: Junts per Catalunya guanya a Sant Cugat les eleccions de la pandèmia

VOX va obtenir els seus millors resultats a Mira-sol, mentre que a La Floresta es va quedar per sota del 5% dels vots.

(clica sobre els gràfics per veure les xifres)

Mira-sol

Junts per Catalunya va rebre 1.731 vots a Mira-sol, el 23,3% del total. Una xifra inferior a la mitjana de Sant Cugat, on va rebre el 24,3% .

VOX va obtenir el seu millor resultat a Mira-sol, amb el 9,7%  dels vots. Fins a 725 veïns donar el seu suport al partit d'extrema dreta.

El segon partit més votat va ser Esquerra Republicana, amb el 17,8% dels vots, xifra molt similar al conjunt de Sant Cugat. A continuació, el PSC (16,7%), amb menys suport que a la resta de la ciutat.

La CUP i En Comú van obtenir a Mira-sol el seu pitjor resultat, amb el 4,9% dels vots davant del 6,7% i el 6,6% de tot Sant Cugat. En canvi, PP, PDeCAT i Ciutadans van rebre més suport entre els mira-solencs.

Valldoreix

Junts per Catalunya també va ser el partit més votat a Valldoreix i on va obtenir més suport de Sant Cugat, amb el 27,3% dels vots.

En segona posició es va quedar ERC (17,9%). El PSC va ser tercer amb el 12,9% dels vots, força per sota de la seva mitjana santcugatenca (17,4%).

VOX, CUP, PDeCAT i PP van tenir millors resultats a Valldoreix que a Sant Cugat, mentre que En Comú Podem i Ciutadans, pitjors.

La Floresta

Esquerra Republicana va guanyar a La Floresta amb el 22,6% dels vots, el seu millor resultat, superant a Junts per Sant Cugat (21,7%).

El PSC es va quedar tercer amb el 14,6%. La CUP va ser quarta força i va rebre el percentatge més alt de vots entre els florestants, amb un 12,5% del total. En Comú Podem també va rebre molt més suport a La Floresta, amb un 12,1%.

En canvi, PP i Ciutadans es van quedar per sota del 4% i VOX va obtenir el seu pitjor resultat a La Floresta, amb un 4,8% del total.

Les Planes

El PSC va ser la primera força a Les Planes, amb un 20,8% dels vots, el seu millor resultat. En canvi, JuntsxCAT es va quedar amb un 16,3%, el seu pitjor resultat.

ERC va ser la segona força amb un 18,8% dels vots. VOX va rebre un suport superior a la mitjana santcugatenca, igual que la CUP i En Comú, que a Les Planes va tenir el màxim suport.

En canvi, PDeCAT, PP i Ciutadans van estar per sota a Les Planes que la mitjana de Sant Cugat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem