Pas endavant per demanar les subvencions esportives de la temporada 2022/2023

El Ple Municipal ha aprovat les bases generals per a l'atorgament d'aquestes subvencions que no van ser atorgades la temporada 2022/2023 quan governava ERC, el PSC i la CUP

El procés per sol·licitar les subvencions esportives de la temporada 2022/2023 comença a desencallar-se, després que el Ple Municipal hagi aprovat les bases generals, en una sessió celebrada el dilluns 15 d'abril. Clubs i entitats esportives es van quedar sense poder demanar aquestes subvencions la temporada passada amb l'anterior govern (ERC, PSC i la CUP), no obstant això, després del vot a favor de tots els grups municipals (exceptuant Vox, que ha votat en contra), s'inicia el període per poder sol·licitar les subvencions, amb l'objectiu de promocionar de l'activitat física i l'esportiva de Sant Cugat.

Amb això, la regidora d'Esports, Núria Escamilla (Junts per Sant Cugat), ha assenyalat que l'objectiu de l'Ajuntament és posar-se al dia amb les subvencions pendents, perquè clubs i entitats puguin sol·licitar-les anualment: "L'any passat no vam poder donar aquestes subvencions, i en comptes de saltar-nos la temporada passada, hem volgut rescatar les subvencions de la temporada 2022/2023 per, en un futur, poder aprovar també les bases generals per a les subvencions d'aquesta temporada". Consulta tots els detalls per sol·licitar les subvencions esportives de la temporada 2022/2023.

Vox Sant Cugat ha estat l'únic grup municipal que s'ha mostrat en contra d'aquestes bases, i és que la formació ha estat crítica amb alguns dels requisits, com ha explicat el portaveu, Marcos Rodríguez: "No entenem per què s'exigeix un Protocol de comunicació escrita i oral per protegir el català. No té cap relació amb el foment de l'activitat física i és una exigència absurda, que pot ser discriminatòria, posant la seva ideologia per sobre els interessos de la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem