Pas endavant en la digitalització de Sant Cugat amb l'adhesió en l'Agenda Digital

L'Agenda Digital busca la transformació dels ajuntaments de Catalunya i té per objectiu millorar la qualitat dels serveis oferts i l'eficiència en la gestió dels recursos públics

Sant Cugat s'ha adherit a l'Agenda Digital dels municipis de Catalunya, després de fer-ho oficial amb una moció institucional presentada en el Ple Municipal que s'ha celebrat el dilluns 20 de febrer. Aquesta Agenda Digital, impulsada pel Consorci LOCALRET, té per missió acompanyar els ajuntaments en la transformació digital dels seus pobles i ciutats, i que està compost per 880 dels 947 municipis de Catalunya.

Amb això, la idea d'aquest projecte és aconseguir la transformació digital dels municipis de Catalunya de manera sistematitzada i conjunta, i un cop definit el metamodel de municipi digital i el seu servei d'acompanyament, l'Agenda Digital pretén definir les estratègies per construir el futur digital dels municipis a mitjà i llarg termini. Així doncs, les seves funcions són: ser un instrument promotor i facilitador per a la concreció d'estratègies, plans, i projectes de transformació digital; servir d'agenda digital i servir d'espai de trobada, coordinació i priorització dels reptes i necessitats dels municipis per a la digitalització global.

Amb tot, un cop l'Ajuntament de Sant Cugat ha oficialitzat la seva adhesió a aquesta Agenda Digital, el següent pas és nomenar als corresponents responsables (un responsable polític i a un responsable tècnic) com a persones de referència per al desenvolupament del projecte.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem