El patrimoni dels regidors de Sant Cugat: Porsche, Tesla i cases a Sant Cugat i Bellver

Quatre regidors que van abandonar l'Ajuntament a final de mandat encara no consten les seves declaracions de patrimoni actualitzada, entre ells l'exalcaldessa Mireia Ingla

Els càrrecs públics estan obligats a presentar una declaració amb tots els seus béns i patrimoni quan assumeixen un càrrec. Aquest és el cas dels 25 regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat, que van prendre possessió del càrrec el passat mes de juny. Tots ells han hagut de fer una declaració de béns i patrimoni, on han constatat les propietats que disposen, siguin habitatges, aparcaments, locals comercials, dipòsits bancaris, vehicles o accions i participacions.

A més, els regidors que abandonen l'Ajuntament a final de mandat també han de presentar una declaració de béns actualitzada. D'aquesta manera es pot constatar l'evolució del seu patrimoni mentre han exercit càrrecs públics. Dels 13 que no han continuat, no consten les declaracions de l'exalcaldessa Mireia Ingla (ERC), l'exregidora de Joventut Alba Gordó (ERC), l'exregidora Sandra Casat (Junts) i l'exregidora Múnia Fernández Jordán (Cs i no adscrita).

El patrimoni dels regidors

Pel que fa als 25 regidors actuals, tots ells han presentat la seva declaració, que es pot trobar al web de l'Ajuntament de Sant Cugat (clicant sobre cada regidor, on també hi ha el currículum). Només Estrella Salanova, regidora del Partit Popular, no declara cap bé.

Pel que fa habitatges, 16 regidors declaren posseir algun percentatge de cases o pisos. La majoria d'ells a Sant Cugat, però també a indrets com Bellver, Andorra, El Vendrell, Sabadell o Granollers. En relació als dipòsits bancaris, hi ha dos que no declaren cap quantitat i un parell que superen els 100.000 euros.

21 dels 25 regidors declaren tenir algun vehicle de motor, entre cotxes i motos. En cotxes, trobem un Tesla, un Porsche Cayenne, un Seat Ibiza o un Opel Astra. Pel que fa a motos, destaquen una Kawasaki Verys, una BMW r1200c i una Vespino, totes elles del mateix regidor. Així, només quatre representants públics no disposen d'un vehicle de motor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem