El patrimoni dels vocals de Valldoreix: de cases a Llançà a Sant Cugat

Dos vocals de Valldoreix no declaren cap bé, mentre que un representant declara deu habitatges per Catalunya

Els càrrecs públics estan obligats a presentar una declaració amb tots els seus béns i patrimoni quan assumeixen un càrrec. Aquest és el cas dels 9 vocals i el president de l'EMD de Valldoreix, que van prendre possessió del càrrec el passat mes de juny. Tots ells han hagut de fer una declaració de béns i patrimoni, on han constatat les propietats que disposen, siguin habitatges, aparcaments, locals comercials, dipòsits bancaris, vehicles o accions i participacions.

Dels deu representants públics valldoreixencs, n'hi ha dos que no declaren cap bé, que són els més joves: Adrian Van Der Hoeven (Junts) i Pablo Baucells (VOX). D'altra banda, n'hi ha sis que posseeixen algun habitatge: en trobem a Valldoreix, Sant Cugat, Llançà o Rubí. De fet, un dels vocals acumula deu habitatges repartits pel territori. Pel que fa als vehicles, només un vocal en declara més d'un i trobem motos, cotxes i furgonetes. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem