El PDeCAT considera haver "inspirat" els altres partits en projectes com els jutjats

El partit demòcrata ha finalitzat els actes de campanya amb música i parlaments a la Unió Santcugatenca

El PDeCAT-Units per Sant Cugat ha donat per finalitzada la campanya amb un acte a La Unió protagonitzat per agraïments als membres de la candidatura i als militants. Tot i això, l'alcaldable Mayte Pérez no ha volgut deixar passar l'oportunitat per remarcar algunes de les prioritats del partit i carregar contra l'actual govern. "Hem inspirat als altres partits, ara tothom està d'acord i se suma al carro" ha declarat Pérez, referint-se a l'Hospital Públic o els jutjats, projectes que segons el PDeCAT, porten reivindicant temps enrere.

A més, ha recalcat la seva posició contrària a l'anunci d'una comissaria de barri a Valldoreix per part d'ERC, considerant que "s'estan aprofitant de les circumstàncies". Per una altra banda, també ha considerat que Sant Cugat es mereix un Hospital en condicions: "Va faltar-li temps a l'alcaldessa per dir que es faria un CAP 2.0". Així doncs, des del partit demòcrata demanen "responsabilitat" per part de qui tingui representació al govern. L'alcaldable també ha parlat de la seva relació amb Junts per Sant Cugat, amb qui, després de "converses", no han pactat: "Ells tenen el seu públic i nosaltres el nostre, ells són més radicals, nosaltres som més tranquils, gent d'ordre".

Seguint en la seva línia de voler recuperar l'excel·lència de Sant Cugat, Joan Franquesa (PDeCAT) ha carregat contra la gestió i visió del govern actual: "Fa ràbia que ara es vulgui anar endarrere i canviar l'estructura urbana". Especialment, ha titllat de "còctel urbanístic" la presentació que va tenir lloc a la Unió sobre l'ecobarri: "Volen canviar els models, hem de dir que no. Trencar el tripartit i fer un pas endavant".

L'exdiputada i actual número 2 per Barcelona amb PDeCAT, Joana Ortega, ha estat present amb un vídeo que ha enviat a Mayte Pérez per comunicar el seu suport a la candidatura de Sant Cugat. En el transcurs de l'acte, han anat animant a la gent a votar i a compartir el seu suport al PDeCAT amb els altres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem