Pere Soler, únic candidat a la Primera Secretaria del PSC de Sant Cugat

Soler, que va prendre el càrrec de Primer Secretari de la secció local del PSC el 2016, serà reescollit

El PSC de Sant Cugat renova la seva executiva aquest 2020. Ho farà oficialment amb una assemblea el pròxim dimecres 16 de setembre, però el cap d'aquesta executiva seguirà sent el mateix: Pere Soler, que ha estat l'única persona en presentar candidatura a la Primera Secretaria del partit.

Cal destacar que la reelecció de Soler, que va ocupar el càrrec l'any 2016, serà oficial el dimecres, però la secció local dels socialistes ja ha anunciat que el polític compta amb més del 60% dels avals de la militància: "En els darrers anys, Soler, ha cohesionat l'agrupació i pivotat l'assoliment d'uns resultats molt bons en les darreres eleccions municipals", expliquen des del PSC amb un comunicat.

A més, també assenyalen que "el nou equip comptarà amb presència també de regidors de govern, amb noves incorporacions, i amb gent de llarga trajectòria política en el partit".

Cal destacar que en la mateixa assemblea es decidirà qui seran els representants del PSC de Sant Cugat al Consell Comarcal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem