Pere Soler vol tornar a ser l'alcaldable del PSC a Sant Cugat

Pere Soler ja va ser el candidat del PSC a Sant Cugat el 2015 i el 2019

Pere Soler, primer secretari del PSC a Sant Cugat i actual primer tinent d'alcaldia del govern santcugatenc, ha presentat la seva candidatura per tornar a liderar els socialistes en les eleccions municipals de 2023. Soler ja va ser l'alcaldable del PSC a Sant Cugat en les eleccions municipals de 2015 i de 2019 i és regidor a l'Ajuntament des de 2011. En les eleccions de 2019, va ser el tercer partit més votat i va obtenir 4 regidors.

"Poder tornar a encapçalar la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 2023 seria una mostra de confiança a la feina feta durant aquests anys i que també avalaria la gestió feta pel PSC en el govern de la ciutat en aquests darrers tres anys”, ha proclamat Soler a través d'un comunicat. El socialista forma part del govern municipal d'ERC, PSC i CUP des de 2019.

"És important reforçar la unitat davant el candidat que encapçali la llista socialista, ja que es vol reafirmar com un partit amb aspiracions a guanyar les eleccions municipals per liderar i governar la ciutat", destaca en el mateix comunicat la formació. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem