Picabaralla a les xarxes entre un regidor de Cs i membres de les JERC per Quim Torra

"I per això voteu un President de la Generalitat xenòfob? Us heu begut l'enteniment?", va dir el regidor de Ciutadans

La investidura de Quim Torra com a president de la Generalitat està portant cua i els polítics santcugatencs també estan opinant sobre el nou president català. El debat és encès i això va provocar una petita enganxada a Twitter entre un regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Sant Cugat amb militants de la Joventut Republicana de Sant Cugat.

La polèmica es va encetar arran d'un tuit de Lluc Cahís, membre de les JERC a Sant Cugat, en què denunciava la presència de missatges islamòfobs a Valldoreix. La resposta del regidor de Ciutadans Sergio Blázquez no es va fer esperar: "I per això mateix voteu un President de la Generalitat xenòfob? Us heu begut l'enteniment?".

A partir d'aquí va començar un intercanvi d'opinions, en què també va participar la portaveu de les JERC a Sant Cugat, Ainoha Miró: "Si Quim Torra és un xenòfob per uns tuits del 2011, l’Albert Rivera és un nazi per pactar al 2009 amb partits d’extrema dreta antisemites que van arribar a dir que a Auswitch no es van assassinar jueus?".

"El problema és que heu votat a un President de la Generalitat que és un xenòfob. Aquesta és la vostra incoherència com a partit i la crítica que us faig", va insistir Sergio Blázquez. Finalment, també va intervenir Eva Lafuente, membre d'ERC i vocal a districtes de Sant Cugat, que va demanar "respecte" per les joventuts republicanes i va replicar: "Abans existia la llibertat d'expressió. Ara s'estigmatitzen i persegueixen opinions emeses per qualsevol persona amb ideals republicans, i es fa servir d'excusa per atacar les nostres institucions i representants".

 
Comentaris

Destaquem