El Ple es compromet a tirar endavant millores al barri de Can Cortés

Els grups aproven una moció institucional que recull 10 acords per implementar en el barri

El Ple municipal ha aprovat una moció institucional en què es compromet a impulsar millores al barri de Can Cortés, a Les Planes. La proposta originària del PSC ha rebut el suport de tots els grups. D'aquesta manera, l'Ajuntament es compromet a arranjar els trams de la via pública malmesos, treballar per la implantació de llum LED dins del nou concurs d'enllumenat i reforçar la presència de la Policia Local, entre d'altres. 

Una de les demandes històriques de Can Cortés, i que es veu reflectida en la moció, és el transport públic. El Ple ha aprovat instar l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) perquè asseguri un transport públic al barri aprofitant la línia 128, així com l'ampliació del servei de bus a demanda pels caps de setmana i festius. També en la qüestió de la mobilitat, la moció recull que Can Cortés haurà de tenir com a mínim 5 marquesines d'autobús abans de 2027. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE CAN CORTÉS

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem