El Govern portarà a aprovació al ple el Pla d'Infància 2020 - 2023

La regidora d'Educació i Infància, Pilar Gorina ha assegurat que el pla "té per objectiu protegir la infància de Sant Cugat"

El Govern municipal presentarà el Pla Local d'Infància 2020 - 2023 al ple municipal del mes de novembre per a la seva aprovació inicial. Un pla que, tal com ha explicat la regidora d'Educació i Infància, Pilar Gorina, en roda de premsa, "té per objectiu protegir la infància i acostar-nos al fet que els infants puguin gaudir d'igualtat d'oportunitats". Per aconseguir-ho, el pla es divideix en tres àmbits: la igualtat d'oportunitats, una ciutat saludable, i una ciutat participativa i amiga dels infants i adolescents.

De fet, tal com ha explicat Gorina, des del Govern es té el convenciment que "el pla respon a la necessitat de viure una infància plena". A més, Gorina ha assenyalat que les línies bàsiques d'aquest pla s'han estructurat en "paral·lel al Pla de Joventut". I és que aquests dos projectes substitueixen el que hi havia actualment: el 0 - 30.

"El Pla ens dona pista sobre cap a on han d'anar les polítiques públiques amb relació a la infància", ha argumentat Gorina, qui ha explicat algunes de les polítiques que es volen impulsar a través del pla: prevenció de les addiccions, ajudes a l'escolarització, aspectes esportius i culturals, etc. "Seria important que tingués el suport de tot el consistori", ha sentenciat la regidora.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem