El PP s'alinea amb SantCugatCreix i la Coordinadora i demana una comissió per a l'esport

Els populars ho demanaran amb una moció al ple d'abril

El Partit Popular de Sant Cugat vol que el municipi es doti d'una comissió de treball per definir els eixos d'acció en matèria esportiva. Els populars, que presentaran una moció al ple d'abril en aquest sentit, donen així suport a una proposta conjunta que la Coordinadora d'Entitats Esportives i Sant Cugat Creix van realitzar en la sessió constitutiva del Consell Sectorial d'Esports. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DEL PP

Ambdues entitats volen que es creï una comissió que revisi el model d'esport escolar, el suport a entitats esportives en la promoció esportiva i la promoció d'un esport de qualitat. També que treballi per la consolidació d'un parc d'equipaments esportius i que potenciï i dinamitzi l'impacte de l'esport a la ciutat. Tant la Coordinadora com Sant Cugat Creix també van proposar posar en funcionament un canal de comunicació que visualitzi la realitat esportiva i d’activitat física de la ciutat, la posada en marxa d'un observatori de l'esport i elaborar protocols de bones pràctiques, entre d'altres. 

En un comunicat, el regidor del PP Alfredo Bergua assegura que des de la presidència del Consell Sectorial d'Esports no va haver-hi "un compromís ferm i explícit d'acceptar les propostes", i per això des del PP volen vehicular-les a través del Ple. "Les propostes de la Coordinadora d’Entitats Esportives i de Sant Cugat Creix, sobre els que haurien de ser els eixos futurs d’acció de la ciutat en matèria esportiva i d’activitat física, són un bon punt de partida que des del Grup Municipal del Partit Popular compartim en la seva integritat", apunta Bergua. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem