El PP considera que el "model de gestió del Mercat Vell ha fracassat”

El PP de Sant Cugat veu urgent un pla de dinamització pels mercats municipals de Sant Cugat

El Partit Popular de Sant Cugat considera que el "model de gestió del Mercat Vell ha fracassat". Els populars demanara "explicacions urgents" sobre la situació d'aquest mercat municipal, gestionat per una empresa privada, després del tancament de la peixateria. De fet, actualment al Mercat Vell només queda Ametller Origen i un forn de pa. 

Més info: La peixateria del Mercat Vell de Sant Cugat abaixa la persiana

El PP portarà el tema a la comissió de Comerç de l'Ajuntament de Sant Cugat per conèixer "quines mesures es prendran" per revitalitzar l'espai i demanar explicacions sobre el model de gestió.

Benejam: “Cal conèixer les circumstàncies de les concessions i les previsions que es tenen pel Mercat Vell"

El 2015, el Mercat Vell va reobrir portes després d'una rehabilitació i es va canviar la gestió (que va passar a ser privada i es va concedir a Gourmets Sant Cugat) i el model (es va convertir en un mercat de compra i degustació). Nou anys després, només hi queda Ametller Origen (que s'hi va instal·lar a finals de 2023) i un forn de pa. En un comunicat, el portaveu del PP, Álvaro Benejam, apunta que “cal conèixer les circumstàncies de les concessions i les previsions que es tenen pel Mercat Vell".

Un pla pels mercats

Pel Partit Popular el problema s'estén a la resta de mercats: "Els mercats necessiten urgentment un pla de dinamització que els permeti competir amb les grans superfícies i frenar el tancament constant de negocis en aquestes instal·lacions de la xarxa municipal, on els darrers 10 anys han desaparegut més de la meitat d’establiments".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem