El PP critica a Sant Cugat les visites a Puigdemont i la melancolia sobiranista

El candidat del PP per a la circumscripció de Barcelona, Nacho Martín Blanco, ha celebrat el retorn dels popular al Ple Municipal de Sant Cugat

La campanya electoral de les eleccions a les corts generals ha començat amb una visita de pes a Sant Cugat. El candidat del PP per a la circumscripció de Barcelona Nacho Martín Blanco ha visitat la ciutat en un breu acte electoral a la rambla del Celler, on la seva formació hi ha instal·lat una carpa informativa.

En presentar Martín Blanco, el portaveu del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam, també ha aprofitat per criticar el nou alcalde Josep Maria Vallès per la seva visita a Brussel·les a donar suport al president Carles Puigdemont, després la sentència adversa de la justícia europea respecte de la seva immunitat. “Ha fet un parèntesi al seu dia a dia d’alcalde per anar a veure Puigdemont, fet que contrasta força sobre el que deia en campanya, quan deia que només es dedicaria a ser alcalde del seu municipi”.

Martín Blanco: “Sembla que no vulguin sortir d’aquest bucle melancòlic de constant apel·lació al passat”

Per la seva banda, Nacho Martín Blanco ha remarcat el fet que el PP hagi tornat al ple de Sant Cugat amb tres regidors i ho ha vist com una mostra de la bona tendència de les sigles a Catalunya i Espanya. També ha lamentat que tant l’alcalde de Sant Cugat com la presidenta del Parlament hagin anat a Brussel·les i ha criticat que els partits independentistes no surtin del fil temàtic del procés sobiranista. “Sembla que no vulguin sortir d’aquest bucle melancòlic de constant apel·lació al passat”.

Segons ell, és per això que cal recórrer al reagrupament del vot sensat del centredreta per frenar aquesta política de fronts. Martín Blanco és del parer que el PP obtindrà uns resultats històrics aquest 23 de juliol que portaran Alberto Núñez Feijoo a la Moncloa. “Els 5 anys de sanchisme han estat una etapa fosca i ominosa on hi ha hagut molta confrontació, crispació i guerracivilisme”.

Martín Blanco: “Volem la igualtat de tots els ciutadans espanyols i no donar privilegis a ningú”

En clau de composició de l’estat espanyol Martín Blanco ha aclarit que el seu partit no és partidari de suprimir les autonomies com reclama Vox. “No volem acabar amb l’estat autonòmic. Ans al contrari, volem mantenir-lo”. En aquest sentit, i parlant de possibles pactes postelectoral ha afirmat rotundament que si algú vol governar amb el PP haurà d’acceptar el seu programa electoral. Respecte de la relació Catalunya-Espanya, no s’ha mostrat partidari de tenir una taula de diàleg bilateral i ha apostat per un tracte multilateral amb totes les comunitats autònomes. “Volem la igualtat de tots els ciutadans espanyols i no donar privilegis a ningú”.

L’anècdota de la visita de Nacho Martin Blanco ha estat el seu doble lapsus en referir-se al partit que representa. I és que el polític ha dit dues vegades Ciutadans en lloc de PP en el seu discurs davant la premsa i els simpatitzants. L'ara cap de llista per Barcelona del PP havia estat el portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya fins que a principis de juny anunciava el seu canvi d’afiliació política.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem