El PP demana a la Generalitat incloure el cost de La Mirada en els pressupostos del 2022

La formació política vol que la Generalitat doti de fons a l'Ajuntament de Sant Cugat per fer un pas endavant en la construcció de La Mirada

El Partit Popular de Catalunya ha presentat una esmena els pressupostos del 2022 de la Generalitat amb l'objectiu d'incloure el cost de la construcció de l'escola La Mirada. Així doncs, la voluntat de la formació política és agilitzar el procés de construcció del centre educatiu santcugatenc, tal com ha explicat el PP Sant Cugat, el divendres 3 de desembre en una roda de premsa.

Álvaro Benejam, portaveu de la formació local, ha explicat que una de les 166 esmenes que ha presentat el PP de Catalunya als pressupostos del 2022 té una afectació directa amb Sant Cugat: "La Generalitat ha de dotar de pressupost a l'Ajuntament per a la construcció de l'escola La Mirada perquè és una necessitat pels infants que no han d'estar en barracons".

D'altra banda, Benejam s'ha mostrat crític, tant amb l'anterior govern com amb l'actual, amb la gestió de La Mirada: "La gestió de l'anterior govern va ser nefasta i ara l'actual ha dilatat el tema amb l'excusa dels problemes mediambientals. Volem que ambdós governs acceptin que no han fet bé les coses i assumeixin les seves responsabilitats".

Finalment, el portaveu del PP Sant Cugat ha explicat que el conveni de construcció de La Mirada estipula que la Generalitat assumirà un 80% del cost de la seva construcció. "Tot i que no és objecte dels pressupostos, creiem que s'hauria de modificar el conveni perquè la Generalitat assumís el 100% del cost de la construcció" ha sentenciat Benejam.

El PP vol recuperar la governança a Espanya

Dolors Montserrat, portaveu del PP en el Parlament d'Europa, també ha assistit a la roda de premsa i ha demanat un pas enrere a aquells partits que no es veuen capacitats de Governar: "Europa, governada amb el PP, ha estat capaç de posar solucions sobre la taula per tirat endavant d'aquesta crisi sanitària, social i econòmica. És per això que demanem als actuals governs, que si no són capaços de liderar durant aquesta situació de crisi, ens deixin pas a nosaltres, perquè estem preparats per governar a Sant Cugat, a Catalunya i a Espanya. El Patit Popular és l'única alternativa capaç de governar amb un projecte clar de baixada d'impostos, de creixement econòmic i de protegir la salut dels ciutadans".

Finalment, Manu Reyes, president del Partit Popular a Barcelona, ha assenyalat que les esmenes que ha presentat el partit en els pressupostos del 2022 volen millorar la vida de les persones: "Des del PP de Barcelona hem presentat més de 100 esmenes que posen l'èmfasi en les persones per millorar els serveis socials, la sanitat, l'educació o la seguretat. El nostre objectiu és insistir en el que és fonamental, posar les persones en el centre de les propostes".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem