El PP demana regar el Golf Sant Cugat amb aigua depurada

La formació política ha proposat crear una infraestructura finançada públicament per poder regar l'entitat i altres zones enjardinades de Sant Cugat

El PP de Sant Cugat s'ha reunit amb alguns dels socis del Club de Golf Sant Cugat amb l'objectiu d'explicar una proposta per regar la zona de joc de l'entitat privada i altres zones enjardinades de la ciutat amb aigua depurada, el divendres 19 de maig a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat. Amb això, la intenció de la formació política és crear un sistema de canonades públic per utilitzar aigua depurada pels sistemes de regadiu, en comptes d'aigua de pous.

Álvaro Benejam, alcaldable del PP Sant Cugat, ha explicat que aquest sistema de canonades hauria de ser una realitat en els pròxims anys i que s'hauria de finançar amb diners públics: "L'actual govern d'ERC, el PSC i la CUP ha oblidat una reclamació del Club de Golf Sant Cugat de crear una infraestructura, tant i més necessària que d'altres, per regar amb aigua depurada i no aigua de pous. Aquesta infraestructura és una reivindicació històrica que no s'ha fet mai pel cost que suposa i que ens permetrà, a més de regar el Golf Sant Cugat, poder regar altres zones enjardinades del municipi que tant ho necessiten".

Benejam ha estat acompanyat pel president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, el qual ha lloat la figura de l'alcaldable a Sant Cugat: "M'agradaria poder ser veí de Sant Cugat per votar Álvaro Benejam, i és que és un gran actiu pel PP a Catalunya per les seves capacitats, el seu coneixement, la seva proximitat i per tenir un dels millors equips de treball de Catalunya. Si Benejam hagués nascut a Àvila, seria alcalde". Finalment, Fernández ha agraït al Club de Golf Sant Cugat que hagi permès fer un acte de campanya al PP Sant Cugat: "És una institució hospitalària que ha demostrat el seu exercici de pluralitat i que no compta amb prejudicis. Les societats són millors quan hi ha diàleg i respecte per totes les idees, i no quan s'assalten institucions, es trenquen vidres i es cremen contenidors".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem