El PP es veu preparat per a les eleccions municipals: "Adeu a la decadència"

El Partit Popular Sant Cugat ha declarat que vol baixar impostos i posar més policia

El Partit Popular de Sant Cugatn ha dut a terme un acte per presentar els objectius de la candidatura a les elecciona municipals de 2023. Hi han participat el president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, i el candidat a la presidència del partit a la província de Barcelona, Manu Reyes, que han acompanyat al president del partit a Sant Cugat, Álvaro Benejam.

L'acte ha tingut lloc als jardins del Vallès dilluns 4 de juliol al vespre, on s'han trobat una setantena de persones.

Álvaro Benejam. FOTO: Cristina Cabasés

Álvaro Benejam. FOTO: Cristina Cabasés

Benejam ha obert les intervencions, reconeixent que el partit "ha tingut problemes", però defensant que "els han corregit. Ha presentat alguns dels objectius de la seva candidatura: ha expressat que té intenció de retallar el temps d'espera de llicències d'obres, reorganitzar la mobilitat, posar més policia, abaixar els impostos i donar ajudes a famílies numeroses. "Adeu a la decadència i la mala gestió. Vindran temps nous".

El president del PP Sant Cugat ha remarcat que vol portar empreses internacionals a la ciutat, considerant "que augmentarà la qualitat de vida dels santcugatencs".

Manu Reyes. FOTO: Cristina Cabasés

Manu Reyes. FOTO: Cristina Cabasés

Per la seva banda, Reyes ha comparat Sant Cugat amb Castelldefels, ciutat de la qual va ser alcalde: "El 2003 teníem els mateixos problemes que aquí. Jo vaig complir amb el programa electoral i vam millorar", ha reivindicat. "Quan estigui l'Álvaro al govern, hi haurà policia tot el dia a tot arreu".

Alejandro Fernández. FOTO: Cristina Cabasés

Alejandro Fernández. FOTO: Cristina Cabasés

Ha tancat els parlaments Alejandro Fernández, lloant la figura de Benejam i els valors del partit. "Creiem en la llibertat i no hi ha llibertat sense seguretat", ha apuntat. També ha declarat que milloraran la gestió dels residus i defensaran la propietat privada, la família i la vida: "Quan una societat està articulada per la família, és pròspera i millor".

El president del PP a Catalunya ha reconegut també els errors del partit: "Hem aprés dels errors i hem recuperat la confiança de la ciutadania", ha considerat. "El PP ha tornat". 

Acte del PP Sant Cugat als jardins del Vallès. FOTO: Cristina Cabasés

Acte del PP Sant Cugat als jardins del Vallès. FOTO: Cristina Cabasés

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem