PP i Cs de Sant Cugat, a la manifestació en favor de la unitat d'Espanya a Barcelona

Membres del Partit Popular i Ciutadans de Sant Cugat s'han sumat a la convocatòria de Societat Civil Catalana

Unes 300.000 persones, segons la Guàrdia Urbana, s'han manifestat aquest diumenge 29 d'octubre pels carrers de Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya. La mobilització, convocada per Societat Civil Catalana i que ha recorregut el passeig de Gràcia, ha comptat amb el suport de PP, Ciutadans i PSC.

La manifestació ha comptat amb presència santcugatenca. Representants del PP i Ciutadans de Sant Cugat s'han desplaçat fins a Barcelona per sumar-se a la convocatòria, tal com han difòs a través de les xarxes socials. Des del PSC de Sant Cugat han mantingut silenci respecte a la marxa d'aquest diumenge.

"Avui la majoria silenciada torna a sortir al carrer i torna a fer història. Catalunya és Espanya! #TotsSomCatalunya", ha piulat el grup municipal de Ciutadans. Regidors de Sant Cugat d'aquesta formació han estat presents a la manifestació en contra de la república catalana.

El president del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam, també s'ha sumat a la crida de Societat Civil Catalana i ha assistit a la marxa. "Avui el PP de Sant Cugat donant suport a la Catalunya espanyola i en contra del procés independentista", ha escrit Benejam.

 
Comentaris

Destaquem