El PP no vol un hospital de dia: "S'ha de fer ja un hospital de referència"

El Partit Popular creu que l'hospital de dia anunciat no dona resposta a les necessitats dels santcugatencs

El Partit Popular ha reclamat que el nou centre hospitalari que es construirà per Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal sigui un hospital de referència. Així, ha carregat contra el projecte d'hospital de dia, ja que entenen que no dona resposta a la reivindicació històrica d'un hospital de referència: "No és un hospital, és com un CAP millorat. No el volem anomenar hospital perquè no ho serà". Per això, la formació ha reivindicat que es modifiqui el projecte anunciat, que contempla serveis de cirurgia major ambulatòria, cirurgia menor, hospitalització de dia, atenció urgent, proves complementàries, hemodiàlisi i altres proves com radiografies. Entre altres, no tindrà llits per ingressos. 

Més info: Pas endavant per un nou hospital públic de dia entre Sant Cugat i Rubí

Álvaro Benejam: "S'ha de fer ja un hospital de referència i no posar pegats"

"Oferirà serveis minoritaris, com si fos un quart CAP. Quan el ciutadà necessiti operacions importants o pateixi malalties greus, haurà d'anar a Mútua de Terrassa. Seguirem sense l'hospital de referència", ha lamentat Estrella Salanova, regidora del PP. Pel portaveu popular, Álvaro Benejam, l'hospital de dia "és un pegat i no dona solució a la necessitat real" de la ciutadania de Sant Cugat. "S'ha de fer ja un hospital de referència i no posar pegats", ha emfatitzat Benejam, que ha mostrat el seu temor que si es tira endavant aquest hospital de dia, s'acabi descartant per sempre un hospital de referència: "Seria nefast". 

"Amb una població que superarà les 200.000 persones en els tres municipis, s'hauria de plantejar l'hospital de referència", ha argumentat Salanova. Per tot plegat, el PP portarà al ple municipal de Sant Cugat una moció per exigir a la Generalitat que refaci el projecte per convertir-lo en un hospital de referència: "S'ha de fer ja i no es poden posar més excuses".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem