El PP rebutja l'increment de la factura de l'aigua a Sant Cugat

El partit considera que l'increment és "abusiu i agreujarà la tensió econòmica de les famílies, encarint el seu nivell de vida"

El Partit Popular de Sant Cugat portarà al ple municipal de maig una moció per rebutjar la pujada del 19,57% de la tarifa del servei d'abastament d'aigua potable al municipi. Una mesura que el Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) va aprovar el març amb els vots a favor de Junts, ERC i el PSC. L'aprovació és de l'augment sol·licitat per Sorea, l'empresa que subministra aigua a la ciutat, arran de l'increment de totes les despeses del servei, inclosa la pujada de tarifes d'Aigües Ter-Llobregat (ATL). 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DEL PP

Més info: L'AMB aprova una pujada del 19,57% a la tarifa de l'aigua a Sant Cugat

En aquest sentit, el portaveu dels populars a l'Ajuntament, Álvaro Benejam, assegura que aquesta pujada "és abusiva i agreujarà la tensió econòmica de les famílies, encarint el seu nivell de vida amb la pujada d’un servei essencial". Benejam també demana als representants de Junts, ERC i el PSC que "vetllin pels interessos" dels santcugatencs i assumeixi "l'error d'aprovar aquest increment totalment injustificable". 

Concretament, el portaveu del PP es dirigeix a l'alcalde, Josep Maria Vallès, el tinent d'alcalde Carles Brugarolas i el regidor d'Urbanisme, Àngel Pedrós, els tres representants santcugatencs que formen part del Consell Metropolità. Benejam els repta a "donar la cara" i a explicar "el perquè del seu vot". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem