El PP Sant Cugat estrena un web per "donar eines a la ciutadania"

El web inclou un mapa on els santcugatencs poden marcar els llocs que consideren que estan en mal estat

El Partit Popular de Sant Cugat ha inaugurat una nova pàgina web. L'ha presentada divendres 18 de febrer al Casal de Torreblanca. Es tracta d'una pàgina més participativa amb un mapa col·laboratiu de fotodenúncies.

El Mapa del Abandono és el nom que el partit ha posat a "l'eina col·laborativa perquè els ciutadans ajudin a millorar la ciutat". Així ho ha explicat Álvaro Benejam, president dels Populars a Sant Cugat. Es tracta d'un espai on qualsevol persona pot enviar una fotografia d'un racó de la ciutat que considerin que està en mal estat: uns panots trencats, un fanal que talla el pas, brutícia... El geolocalitzador detectarà la ubicació on s'ha capturat la imatge i l'afegirà al mapa.

Alfredo Bergua, coordinador del PP al Vallès Occidental, ha detallat que faran un correu electrònic a l'Ajuntament per cada una de les fotodenúncies que rebin. Benejam ha considerat que la proposta no és només per gent afina al partit: "Serveix per a qualsevol ciutadà que estigui descontent amb la gestió del govern, encara que no comparteixin el nostre ideari".

El futur del partit a Sant Cugat

L'equip del PP Sant Cugat té la intenció de què Álvaro Benejam sigui el futur candidat del partit a les eleccions municipals de 2023, tot i que encara s'ha de decidir oficialment. Es planeja una assemblea al juny, aproximadament, per decidir el rumb del partit. "Hem de ser bons per superar l'oposició, Ciutadans i Vox són bons, hem de ser millors", ha respost Benejam quan se li ha preguntat per la possible divisió del vot de la dreta. "Quan arribi el moment, valorarem si podem pactar amb algun partit, amb alguns serà impossible i amb d'altres no tant".

Respecte a la crisi del PP a Madrid, Benejam només ha considerat que és perjudicial "per al partit, pels votants i per la nació, Espanya. Esperem que arribin a un acord".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem