El PP Sant Cugat ratifica a Álvaro Benejam com a candidat a l'alcaldia

Benejam ja es va presentar com a alcaldable les eleccions del 2019, però el partit no va aconseguir cap regidor

Álvaro Benejam ha estat ratificat com a alcaldable del PP Sant Cugat a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el diumenge 28 de maig, tal com ha confirmat el partit polític amb un comunicat. Amb això, Benejam es presentarà com a alcaldable per segon mandat consecutiu, després de fer-ho el 2019, en unes eleccions en les quals la força local no va aconseguir treure cap regidor.

El portaveu del PP Sant Cugat i candidat a alcaldable en les pròximes eleccions ja sap el que és ser regidor en el Ple Municipal, i és que es va estrenar en les eleccions de l'any 2011, quan el grup municipal va treure 4 regidors. El 2015, Benejam anava com a número 2 de la llista, unes eleccions en el qual el PP Sant Cugat va aconseguir 1 regidor. No obstant això, el pas enrere de Jorge Carreras, fins aleshores candidat a alcaldable pel PP Sant Cugat, va permetre a Benejam tornar a formar part del Ple Municipal. En les darreres eleccions (2019), Benejam va presentar-se per primera vegada com candidat a l'alcaldia; tanmateix, el seu partit polític no va obtenir representació en el Ple Municipal.

D'aquesta manera, i tal com indica la nota de premsa del PP Sant Cugat, Benejam ha estat escollit de nou com a alcaldable "amb l'objectiu que el partit aconsegueixi ser decisiu en la governabilitat de la ciutat i recuperi el prestigi d'unes ciutats més importants de la província de Barcelona. Entre els pilars de la seva candidatura, Benejam defensa les famílies "com una de les grans prioritats del mandat". És per això que el candidat es compromet a "augmentar les ajudes a totes les famílies, abaixar els impostos, a assolir un barris més cuidat i millor protegits per garantir la seguretat, mantenint els carrers nets i treballant per l'educació perquè les famílies puguin escollir on i com escolaritzar els seus fills".

Amb tot, Benejam vol que Sant Cugat torni a ser un referent: "Recuperarem l'esplendor perduda a Sant Cugat, amb un Partit Popular fort dins de l'Ajuntament per tornar a ser un referent de qualitat de vida de la comarca, la província, de Catalunya i tota Espanya".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem