El PP vol convertir Sant Cugat en un punt de referència del Camí de Sant Jaume

En el proper ple de gener demanaran l'elaboració d'un pla de dinamització del Camí de Sant Jaume en el seu pas pel municipi

El Partit Popular de Sant Cugat ha presentat una moció que demana l'elaboració d’un pla de dinamització i promoció del Camí de Sant Jaume al seu pas per Sant Cugat. La moció serà debatuda en el proper ple del mes de gener.

Els populars consideren Sant Cugat un "municipi de gran rellevància històrica i cultural, i que, amb marcats vestigis del Camí de Sant Jaume, constitueix un lloc essencial i punt estratègic de referència al pas de l'itinerari Jacobeu per la província de Barcelona, tenint com a primer destí el monestir de Montserrat", tal com expliquen en un comunicat.

Amb tot, en la creació d'aquest pla de dinamització volen invertir en la conservació i millora dels senyals del Camí de Sant Jaume que hi ha al municipi, desenvolupar campanyes de promoció i difusió que destaquin la ciutat com un lloc de referència del Camí, impulsar Vies Verdes i Travessies Senderistes, i adequar espais per a peregrins.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem